Welkom bij Buchestelle

Wie zijn wij

In 2004 vermeldde de lokale televisie te Boxtel een advertentie waarin stond: “Boxtelse Harmonie zoekt beginnende en gevorderde blazers”. Navraag leerde dat de advertentie niet op senioren was gericht en dat er geen gelegenheid was om overdag te oefenen.  Dat was vreemd, er waren immers genoeg oudere (ex-)muzikanten die nog tijd aan muziek willen besteden. Een aantal senioren nam de handschoen op en plaatste medio 2005 een oproep in het weekblad ‘Brabants Centrum’.  Er reageerden ruim 20 personen op die oproep.

Het orkest heeft in de loop der jaren veel nieuwe muzikanten mogen verwelkomen en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een orkest van 40 muzikanten Er wordt in een ontspannen sfeer leuke muziek gemaakt. Het repertoire wordt door onze muziekcommissie actueel gehouden en regelmatig verdwijnen nummers van het repertoire en worden er nieuwe nummers voor in de plaats gekozen. Een actueel overzicht vindt u verderop op de desbetreffende pagina.

Interesse om mee te blazen?

U bent altijd welkom bij een van de 48 jaarlijkse vrijdagochtend repetitie  van 10.00 - 12.00 uur in het Muziekhuis te Boxtel, Passage Riche. 

 

 


Neem contact met ons op

Neem vandaag nog contact met ons op voor al je muzikale wensen en vragen.

Locatie

Buchestelle
Passage Riche, Boxtel