RABOBANK

Vereniging Senioren Harmonie Boxtel heeft  van Rabobank een coöperatieve bijdrage van € 1.000,00 uit het Rabobank Coöperatiefonds ontvangen. Omdat Rabobank 125 jaar bestaat hebben zij dit jaar eenmalig een extra bijdrage van € 125.000 beschikbaar  om te besteden aan duurzame projecten en initiatieven.  Buchestelle ontvangt € 1.000,-  

Rabobank bedankt !

Jumbo en Muziekhuis ook bedankt voor sponsoring.

Muziek verbindt: gezellige concertochtend

BUCHESTELLE

gaat een duurzame samenwerking aan met Met je Hart, afdeling Boxtel, die zich inzet om kwetsbare mensen te verbinden. We beginnen, minimaal 4 jaar op de vrijdag voor halfvasten een gezellige concertochtend of -middag te verzorgen voor de doelgroep van Met je Hart.

Wij regelen de locatie en de kosten daarvan, koffie met iets lekkers voor alle aanwezigen, en we verzorgen de muzikale invulling van het dagdeel, met een gastoptreden tijdens de pauze van een woordkunstenaar (dichter, verteller, conferencier e.d.)

Vrijdag 8 maart ontvangen we deelnemers van Met je Hart, afdeling Boxtel, en hun begeleiders/chauffeurs in ons clubhuis. We ontvangen de deelnemers van Eet met je hart met koffie/thee en vlaai. Na een welkomstwoord is er aansluitend een concert van een uur.